Albert Hendriks

Elke dag toeristische tips van het bureau voor toerisme van Fryslân

Boeken- en hobbyfestijn in WTC Expo Leeuwarden

Boeken- en hobbyfestijn in WTC Expo Leeuwarden

Van 12 tot en met 15 juni 2014

LEEUWARDEN (NL) — Het Boekenfestijn biedt naast heel veel nieuwe boeken ook varia en hobby-artikelen. Het assortiment is heel breed en gevarieerd. Vanaf donderdag 12 tot en met zondag 15 juni 2014 staan de gunstig geprijsde artikelen uitgestald in het WTC Expo in Leeuwarden (Heliconweg 52). Rondsnuffelen kost niets. Ook de toegang en parkeren zijn gratis!

Op rijen tafels liggen alle nieuwe artikelen per categorie uitgestald. Er zijn Nederlandse en Engelse romans, strips, sprookjes en jeugdboeken, maar ook boeken over koken, reizen, kunst, geschiedenis, natuur, films en muziek aanwezig.
Maar er is meer! Ook voor hobby-, varia en cadeauvoordeel is er van alles te vinden op het Boekenfestijn zoals decoratieartikelen, kleur- en activity boeken, stickers, schrijfgerei, speelgoed, puzzels, spellen, knutseldozen, hobbyboeken, Loom elastiekjes en nog veel meer.

Vriendelijk voor de portemonnee
Vorig jaar verwoordde een bezoeker het zo mooi: „Met andere en meer boeken en varia-artikelen thuiskomen dan gepland, dat overkomt mij nagenoeg altijd op het Boekenfestijn. Je hebt in je hoofd waar je naar op zoek bent, maar terwijl je aan het zoeken bent, stoot je op zoveel andere interessante dingen dat je plots met heel veel meer in je hand staat. Zelfs voor een paar tientjes kom je hier met stapels boeken en cadeaus thuis.”
 
Mis het niet!
Achttien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België. Het Boekenfestijn in het WTC Expo Leeuwarden is donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 15 juni zijn de deuren open tot 18.00 uur. Het WTC Expo is op loopafstand van het openbaar vervoer. De toegang en parkeren zijn alle dagen gratis.

Info over het Boekenfestijn:
www.boekenfestijn.com

Info over WTC Expo in Leeuwarden:
www.wtcexpo.nl

Hotels in Leeuwarden en omgeving:
http://www.fhhotels.nl/NL/

Bed and Breakfasts in Leeuwarden en omgeving:
http://www.fhbedandbreakfast.nl/NL/

Info over cultuurarrangementen in Friesland:
http://frieslandtravel.com/nl/

Toeristische informatie over Friesland:
www.frieslandholland.nl

 

 Een kijkje op de grote boeken- en hobbymarkt in WTC Expo in Leeuwarden.
 
 Een kijkje op de grote boeken- en hobbymarkt in WTC Expo in Leeuwarden.
Een kijkje op de grote boeken- en hobbymarkt in WTC Expo in Leeuwarden.

 

Expositie klompzeilen en –maken bij Scherjon
Expositie Friese designmeubelen en accessoires in ...