Elke dag toeristische tips van het bureau voor toerisme van Fryslân

Elke dag toeristische tips van het bureau voor toerisme van Fryslân

Maak kennis met golfen in Appelscha

Maak kennis met golfen in Appelscha

Zondag 1 juni 2014 Golfschool De Hildenberg

APPELSCHA (NL) –  Jaap Gelens van Golfschool de Hildenberg organiseert op zondag 1 juni 2014 een open golfwedstrijd waaraan iedereen mee mag doen die in het bezit is van het GVB (golfvaardigheidsbewijs) of Handicap 54. Maar ook zonder golfvaardigheid bent u welkom op Buitenplaats de Hildenberg, Gruun 5, 8426 NA Appelscha, waar de leraren Jaap Gelens en Jaap Kamping Friezen en toeristen in kort tijd van onwetende beginners gepassioneerde gevorderden maken. De Hildenberg ligt even buiten Appelscha in Nationaal Park Drents Friese Wold.

De heer Gelens: “Zondag 1 juni staat in het teken van door iedereen te bezoeken wedstrijden. ’s Morgens is er een recreatieve 9-holes wedstrijd en ’s middags een 18-holes wedstrijd waarbij vanzelfsprekend sportiviteit en gezelligheid voorop staan.”

Alleen of met personeel en vrienden
Golfbanen organiseren over het algemeen alleen wedstrijden alleen voor leden van hun eigen vereniging, maar de golfbaan van Appelscha wil in dezen veel toegankelijker zijn.
Golfleraar Gelens: “We zijn in deze tijd zeer druk met cursussen voor het golfvaardigheidsbewijs (GVB), tegenwoordig Handicap 54. Deze lessen zijn heel leuk voor individuele mensen, maar ook voor groepen. Bedrijven, vriendenclubs en scholen melden zich hiervoor aan. Voor de zakelijke markt bieden wij ook golfclinics aan, al dan niet tezamen met een lunch of diner bij Grand Cafe de Hildenberg op onze golfbaan.”

Door met lezen
4006 Hits